“Psykologien bak klimaendringene” – foredrag på Psykologisk institutt

10615634_10152259112620899_302400120037024441_n

“Hvordan kan vi vite så mye – og gjøre så lite?”

Onsdag 17. september kl. 17.00 blir det et åpent foredrag på Psykologisk Institutt holdt av Per Espen Stoknes som omhandler “psykologien bak klimaendringene.” Selv om dette er et foredrag spesielt rettet mot klimaengasjerte psykologistudenter, er det et åpent foredrag for alle, så om du er interessert i temaet – velkommen skal du være!

Per Espen Stoknes er utdannet psykolog og forsker, har en doktorgrad i økonomiske metaforer, jobber som førstelektor II ved BI, og er også med i forskningsgruppen “Senter for klimastrategi” ved BI (Oslo). Han er i tillegg forfatter og gründer av opptil flere selskaper, bl.a. miljøselskapet GasPlas AS.

Foredraget skal omhandle psykologiske faktorer som er relatert til klimaendringene, slik som – hva klimaproblemet gjør med oss mennesker, hvordan vi gjerne oppfatter utfordringene knyttet til klima og hvorfor det kan være vanskelig å forholde seg til klimakrisen som en reell trussel.

Etter foredraget blir det åpnet for spørsmål fra salen, så her må du gjerne tenke ut noen lure spørsmål. Det blir også servering av bakverk/kaker og kaffe.

Høres dette spennende ut? Ta turen til Psykologisk Institutt, Forsamlingssalen, 17. september! Vi sees!

Facebookarrangementet finner du her.

Foredraget arrangeres av Concerned Students’ undergruppe ved Psykologisk institutt. Er du interessert i å vite mer om undergruppa eller vil du bli med og arrangere lignende arrangementer? Ta kontakt med Gro Ingvild Flø (tlf: 418 59 076, e-post: grifloe(a)hotmail.com)