Allmøte Concerned Students Oslo 11/14
Styret for CStO Våren 2015. F.V.: Oskar M. Aas, Anine E. Landmark, James K. Puchowski, Julie W. Næsheim og Åse R. Kvisberg.

Allmøte Concerned Students Oslo 11/14

Lørdag 14. November holdt Concerned Students Oslo sitt første Allmøte som ble etterfulgt av et hyggelig julebord.

Concerned Students Oslo ble opprettet på Concerned Students Norway sin generalforsamling i vår, og formelt stiftet i forkant av allmøtet. Den offisielle forkortelsen er CStO, men gruppa refereres ofte til som “Oslo-styret”. Dette er altså det første semesteret “Oslo-styret” har eksistert. Målet har vært å etablere et “mellom-ledd” mellom det nasjonale styret i Concerned Students Norway (CStN), og de lokale faggruppene som per i dag er Juss-gruppa, Psykologi-gruppa og SV/HF-gruppa.

På Allmøtet berettet undertegnede om semesteret som har gått og handlingsplanen for neste semester. De sentrale oppgavene er å bistå og å etablere nye undergrupper, sørge for tverrfaglighet, og å arrangere Concerned Students Dagen. Concerned Students-dagen den 23/10 [link!] ble en stor suksess, og håpet er selvfølgelig å klare å få noe tilsvarende bra det kommende semesteret. Videre foreligger det konkrete planer for å opprette en ny undergruppe for realfagsstudenter. Økonomiansvarlig, Anine, underrettet om budsjett og regnskap. Erling, leder i CStN, fremla forslag for vedtekter som ble enstemmig vedtatt. Til slutt ble det nye styret for neste semester valgt. Jeg vil benytte anledningen til å takke Brit Karen Vike og Niklas Lüder Barre for innsatsen dette semesteret, henholdsvis som sekretær og ansvarlig for Concerned Students-dagen.

I det nye styret forsetter undertegnede som leder (til opplysnings studerer jeg juss på andre året). Anine (som også studerer juss) fortsetter som økonomiansvarlig. Julie studerer internasjonale studier og skal være sekretær. Med oss har vi også to styremedlemmer; Oskar som studerer filosofi og James (som til opplysning er utvekslingsstudent fra Scotland) og studerer nordisk språk og lingvistikk. Vi håper å tilføre Concerned Students Oslo mer sosial tverrfaglighet i semesteret som kommer.

Styret for CStO Våren 2015.  F.V.: Oskar M. Aas, Anine E. Landmark, James K. Puchowski, Julie W. Næsheim og Åse R. Kvisberg.
Styret for CStO Våren 2015.
F.V.: Oskar M. Aas, Anine E. Landmark, James K. Puchowski, Julie W. Næsheim og Åse R. Kvisberg.

Etter et informativt Allmøte var det klart for Julebord! Bordet var dekket av primært vegetarisk tapas som alle hadde bidratt til. Kvelden fortsatte med god stemning; dans til fengende 70-talls musikk og hip-hop, dype samtaler om klima-krisen (vi er tross alt concerned!) og ny kontakt på tvers av de ulike faggruppene! Spesielt hyggelig var det at flere utvekslingsstudenter tok turen innom for å kose seg.

DSCN8415
DSCN8423

Da gjenstår det bare å takk for en fin kveld, med de beste ønsker for et produktivt og artig kommende semester!

Åse Rustad Kvisberg
Leder Concerned Students Oslo

Legg igjen en kommentar

Lukk meny