Magne Strandberg om klimasøksmålet og andre juridiske virkemidler

Magne Strandberg om klimasøksmålet og andre juridiske virkemidler

[cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Professor Magne Strandberg fra Det juridiske fakultet i Bergen, snakker om klimasøksmålet som er anlagt mot den norske stat av Greenpeace og Natur og Ungdom, og om hvilke andre juridiske virkemidler vi kan bruke for å påvirke klimasituasjonen. Foredraget ble holdt på  Concerned Students-dagen i Bergen, i januar 2017.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_overlay_opacity=”50″ data_color_overlay=”#000000″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_bg_color=”#ffffff” data_color=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″]

[cmsms_embed link=”https://www.youtube.com/watch?v=HMgW7-AuO0E&t=38s” animation_delay=”0″]

[/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_color=”#ffffff” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_color_overlay=”#000000″ data_overlay_opacity=”50″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/1″]

[cmsms_embed link=”https://www.youtube.com/watch?v=_KhPrVjQdV8″ animation_delay=”0″]

[/cmsms_column][/cmsms_row]

Legg igjen en kommentar

Lukk meny