“Kven eier landet?” av Bergen-medlem Tore Solheimslid

[cmsms_row data_width=”boxed” data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_color=”#ffffff” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_color_overlay=”#000000″ data_overlay_opacity=”50″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_image align=”none” link=”https://concernedstudents.no/wp-content/uploads/2017/06/Tore-Solheimslid_r.jpg” animation_delay=”0″]5849|https://concernedstudents.no/wp-content/uploads/2017/06/Tore-Solheimslid_r-300×198.jpg|medium[/cmsms_image][/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Tore Solheimslid skriver et kritisk innlegg om den norske regjeringens mangel på styring innenfor norsk klimapolitikk. Les innlegget her.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

“Kven eier landet?” av Bergen-medlem Tore Solheimslid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen