Foredrag med WWF om klimaloven

Concerned Students Norway sin juridiske fagavdeling ønsker velkommen til foredrag med seniorrådgiver innenfor klima- og energi – Ragnhild Elisabeth Waagaard i WWF Verdens Naturfond!

Temaet for foredraget er «Klimaloven – hvordan oppstod den, og hvordan virker den. Kan jussen bidra til et bedre klima?». Ragnhild har jobbet med å skape den nye klimaloven i Norge helt siden 2010, og har god kjennskap til prosessen og politikken som var knyttet til klimaloven, som trådte i kraft 1.januar i år. Hele 23 interesseorganisasjoner og flere politiske partier stod sammen for å gjennomføre en toneangivende lov i et utfordrende politisk landskap. Foredraget er derfor rettet til enhver som er interessert i klima- og miljørett, samt klima- og miljøpolitikk.

Foredraget holdes i auditorium 3 på det juridiske fakultet ved Universitetet i Bergen. Det vil bli servert mat og kaffe. Ta derfor turen innom for et interessant og velsmakende avbrekk i eksamenslesingen!