Medlemskap

Bli medlem!

Medlemskap hos Concerned Students har en rekke fordeler. Først og fremst, gir medlemskapet deg stemmerett ved valg av sentralstyre. I tillegg får du som medlem tilgang til alle våre ordninger og invitasjoner til forskjellige arrangementer. For å bli medlem kan du fylle ut kontaktskjema nedenfor.  Det koster 50 kr per semester å være medlem hos oss. Disse kan du enkelt betale via Vipps. 

Personvern

Concerned Students ønsker at de ordningene vi kan tilby deg som medlem er mest mulig tilpasset deg og din faglige bakgrunn. Vi har derfor behov for å kunne samle inn noen personopplysninger om deg. Vi forplikter oss til å behandle disse opplysningene på en forsvarlig måte og du kan når som helst sende oss en mail og be om å få slettet personopplysningene dine. 

For spørsmål knyttet til medlemskap og bruk av personopplysninger, ta kontakt på: sekretar@concernedstudents.no

Dine medlemsfordeler:

Arrangementer

Som medlem får du tilgang til ulike faglige og sosiale arrangementer knyttet til ditt lokallag, samt større arrangement som vår egen klimakonferanse.

Mentorordning

Concerned Students kan tilby mentorer som kan hjelpe og veilede medlemmer med ulike faglige arbeider. Mentorene våre har bred erfaring fra arbeidslivet og spesialkunnskap om klima og miljø

Traineeordning

Vi i Concerned Students jobber for tiden med å inngå trainee-avtaler. Som medlem vil du derfor etterhvert kunne få tilbud om ulike trainee-opphold.

Prosjektarbeid

Vi i Concerned Students kan tilby våre medlemmer muligheten til å bli med på ulike tverrfaglige og yrkesrettede prosjektarbeid.

Publisering

Som medlem av Concerned Students får du muligheten til å publisere egne fagtekster hos oss, samt promotere bachelor-, master-, eller doktorgradsavhandlingen din.

Faglige nettverk

Som medlem får du tilgang til en faggruppe tilknyttet ditt studium. Her vil du møte likesinnede studenter og får muligheten til å dele og utveksle erfaring og kunnskap.

Bli Medlem her:

Eksempel: Universitetet i Oslo
Eksempel: Statsvitenskap
Eksempel: Årsstudium, bachelorgrad, mastergrad
Eksempel: 3. semester