Medlemskap

Medlemskap hos oss gir deg for det første stemmerett ved valg av styre. I tillegg får du tilgang til alle våre ordninger, og invitasjoner til forskjellige arrangementer. For å bli medlem kan du fylle ut kontaktskjema nedenfor. Det koster 50 kr per semester å være medlem hos oss. Disse kan du enkelt betale via Vipps. 

Etter du har fylt ut og sendt oss innmeldingsskjema under, vil du få tilsendt bekreftelse på medlemskap og betalingsinformasjon.

Personvern

Vi ønsker at de ordningene vi kan tilby deg som medlem er mest mulig tilpasset deg og din faglige bakgrunn. Vi har derfor behov for å kunne samle inn noen personopplysninger om deg. Vi forplikter oss til å behandle disse opplysningene på en forsvarlig måte og du kan når som helst sende oss en mail og be om å få slettet personopplysningene dine. 

For spørsmål knyttet til medlemskap og bruk av personopplysninger, ta kontakt på: sekretar@concernedstudents.no

Dine medlemsfordeler:

Digitalt klima og miljønettverk

Du får bli med i vår facebook-gruppe hvor vi diskuter spørsmål om klima, miljø og bærekraft. Dette kan bl. a være nyhetssaker, temaer knyttet til fagene man studerer, eller studieprogrammet man går på. Gjennom å dele tanker og refleksjoner med hverandre blir vi klokere sammen.

Konferanse og interne samlinger

Hvert år arrangerer vi Concerned Students Day, som er vår årlige konferanse, hvor du som medlem kan bidra både med planleggingsarbeidet og som konferanseholder. Vi har samtidig flere interne samlinger, hvor du som medlem kan bli med å dele hva du har lært om og tenker videre rundt klima, miljø og bærekraft, og gjøre andre studenter litt klokere.  

Bidrag til arbeidslivet

Vi har åpnet for at arbeidslivet kan ta kontakt med oss slik at du som student kan bidra til en bærekraftig fremtid gjennom å dele det du kan med den aktuelle organisasjonen/bedriften. Vi sender deg alle oppdag vi får fra bedriftene, og setter deg i kontakt.  

Publisering av faglig arbeid

Det er viktig at studenter fagkunnskap gjøres tilgjengelig, og deres engasjement for bærekraft fremheves. Derfor har vi åpnet for at du som medlem kan publisere din studentavhandling og andre fagtekster her på nettsiden vår. Vi hører med medlemmer våre ved jevne mellomrom om de har et fagbidrag til publisering.  

Bli Medlem her:

Eksempel: Universitetet i Oslo
Eksempel: Statsvitenskap
Eksempel: Årsstudium, bachelorgrad, mastergrad
Eksempel: 3. semester