Sentralstyret

[cmsms_row data_color=”default” data_padding_top=”20″ data_padding_bottom=”50″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/2″]

[cmsms_profiles orderby=”date” order=”DESC” count=”10″ categories=”hovedstyret” layout=”vertical” animation_delay=”0″]

[/cmsms_column][cmsms_column data_width=”1/2″][cmsms_text animation_delay=”0″]

Styret er valgt av Generalforsamlingen og består av studenter fra ulike fagretninger og byer.Sentralstyret består per i dag av leder, nestleder, økonomiansvarlig, redaktør, to HR-ansvarlige, en organisasjonssekretær og en assisterende organisasjonssekretær.

Organisasjonen er for tiden i vekst og Concerned Students Norway har besluttet å opprette fagavdelinger hvor den enkelte student kan møte andre klima og miljøinteresserte i samme fagretning. Hver fagavdeling har en fagsjef. Fagsjefene er en del av sentralstyret og utgjør organisasjonens faglige ledelse. Vi har ikke fått opprettet fagavdelinger/funnet fagsjefer innen alle fagretninger enda, men arbeider med å få dette på plass og dette vil fremgå på nettsidene våre etter hvert.

Sentralstyrets kjerneoppgave er å legge til rette for at lokallagene får gjennomført sine ideer. Videre forsøker vi å bidra til at den enkelte students interesser, engasjement og faglige kompetanse blir fremhevet gjennom å pulblisere og pomotere arbeider studentene har gjort eller arbeider med. I tillegg arbeider vi nå med å få opprette traineeopphold og skriveplasser for våre medlemmer.  Av formelle oppgaver har sentralstyret ansvar for økonomien, medlemsregister og gjennomføring av generalforsamlingen. Sentralstyret har også ansvar for å gjennomføre de nasjonale målene vedtatt av Generalforsamlingen. Dette kan for eksempel være å opprette nye lokallag og å arrangere landstreff.Ta kontakt med de enkelte til venstre.Se de tidligere styrene her.

Sentralstyret er også formelt de i Concerned Students Norway som sørger for samarbeidet med Concerned Scientists Norway. Nestlederen i sentralstyret sitter også i styret til Concerned Scientists Norway, med tale- og forslagsrett.

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row]

Rull til toppen